TimanttiSAHAUSTA NAANTALISTA TURUN SEUDULLE

Meiltä saat toteutukset koko Varsinais-Suomen alueelle

Rakennus Hannula Oy toteuttaa timanttisahausta ja timantiporausta mm. Naantali–Raisio–Turku–Kaarina–Salo-alueella sekä muualla Varsinais-Suomessa. Tiimiltämme saat ammattitaitoista timanttisahauspalvelua niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin, lattiasta seinään saakka! Osaavassa käsittelyssämme timanttisahauksen jälki on moitteettoman siisti, työskentelytapa pölytön ja lopputulos täsmällisen mittatarkka.

Varmaa tekemistä ammattilaisten toteuttamana

Palveluihimme kuuluvat muun muassa ovi- ja ikkuna-aukkojen luominen, lattioiden ja portaiden aukot, betonirakenteiden purkaminen ja paloittelu sekä rakenteiden reunojen tarkka oikaisu. Lisäksi toteutamme läpivientireiät timanttiporauksella, mikä on myös olennainen osa tarjoamiamme palveluita.


Kokenut kumppani vaativaankin urakkaan!

Toimimme mielellämme yhteistyökumppanina rakennusalan ammattilaisille vaativissakin timanttisahaushankkeissa. Palvelemme myös yksityisasiakkaita Turussa ja Varsinais-Suomen alueella. 

Yksilöllisiä ratkaisuja, korkealaatuista työtä ja huippuluokan palvelua

Ratkaisuja haastavaankin kohteeseen:
Olipa kyseessä mittava rakennus- tai saneeraushanke tai pienempi erikoistilaustyö, voit luottaa ammattitaitoomme ja laajaan kokemukseemme.

Tarkka lopputulos:
Kaikki timanttisahauksemme toteutetaan tarkkoja laatustandardeja noudattaen, kestävää ja siistiä lopputulosta silmälläpitäen.

Kanssamme asioit sujuvasti:
Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi, tarjoamaan teknistä neuvontaa ja auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous timanttisahauksesta – meiltä saat laadukasta ja luotettavaa palvelua rakennusprojektiisi!